Türk Cumhuriyetlerinden Anabilim Dalımızda öğrenim gören misafir öğrencilerimizle bayramlaşma
17 Nisan 2024 | 08:08

Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Salih Şahin tarafından, Türkmenistan ve Kazakistan’dan gelerek, Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalında farklı sınıflarda eğitim öğretimine devam eden misafir öğrencilerimiz ile bayramlaşma toplantısı düzenlendi.

Ramazan Bayramının 3. Günü Üniversitemiz Merkez kampüste gerçekleştirilen toplantıya Anabilim Dalı başkanımızın yanı sıra, Ramazan Bayramını Ankara’da geçiren misafir öğrencilerimiz, katıldı. Öncelikle, ülkelerin bayram kutlama etkinliklerinin konuşulduğu toplantıda, katılımcılar, çocukluk dönemlerine ilişkin bayram anılarını paylaştı. Toplantı, baklava ve şeker ikramı ile sona erdi.

Bayramlaşma 1-1

Bayramlaşma 2-1